Twitter Hesabınızda Açılan Uygulama ve Oturumlar Nasıl Kapatılır?

twitter

Twitter hesaplarımızda bazen tweetlerimizi, likelerimizi veya takip ettiklerimizi topluk silmek için uygulamalar, siteler vb. şeyleri kullanabiliyoruz işimiz bittikten sonra bu uygulamlara tekrar giriş yapmıyoruz fakat uygulamaların hesaplarınıza hala erişimi olabiliyor. Bunu engellemek için twitter hesap ayalarından oturumları sonlandırabiliriz sırasıyla ilk önce web site üzerinden uygulamaları sonlandırmayı sonra twitter mobil uygulamasından oturumları sonlandırmayı göstericem.

Twitter Web Sitesi Üzerinden Oturumları Sonlandırmak

twitter.com giriş yaptıktan sonra sol tarafımızda bulunan menüden “Daha Fazla” seçeneğine tıklıyoruz.

Tıkladıktan sonra karşımıza bir kutucuk çıkıyor oradan “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğine tıklıyoruz.

twitter

Tıkladıktan sonra karşımıza bir sürü seçenek çıkıyor en alt sağ tarafta bulunan “Uygulamalar ve Oturumlar” seçeneğine tıklıyoruz.

twitter

Sonra karşımıza hesabımız da aktif olan uygulamalar ve oturumlar çıkıyor. Aktif olan oturumun üstüne tıklayarak kırmızı ile yazılan “Erişimi Kaldır” butonunu basıyoruz ve oturumu hesabımızda devre dışı bırakıyoruz.

twitter

Twitter Mobil Uygulaması Üzerinden Uygulama ve Oturumları Sonlandırma

Twitter mobil uygulamasına giriş yapıyoruz ve profil fotoğrafımızın üstüne tıklıyoruz sol tarafta açılan menüde biraz alt tarafa inerek “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğine tıklıyoruz.

Karşımıza çıkan menüde “Hesap” seçeneğine tıklıyoruz.

Hesap seçeneğine tıkladıktan sonra karşımıza bir menü daha çıkıyor ve orda biraz alt tarafa inerek “Uygulamalar ve Oturumlar” seçeneğine tıklıyoruz orda hesabımıza aktif olan uygulama veya oturumları üstüne tıklıyoruz ardından çıkan sekmede “Erişimi Kaldır” diyoruz ve hesabımız da aktif olan oturumları devre dışı bırakıyoruz.